Шупашкар районĔ пĔтĔм раÇÇейри конференцине килнĔ ертỹÇ&#27

Чăваш Енре ĕнер тата паян пĕтĕм Раççейри “Яллă территорисене аталантарас енĕпе тытса пыракан патшалăх политикине пурнăçласси çинчен”. Чăваш Республин тĕслĕхĕ” темăпа анлă конференци иртет. Кунта Раççей Федерацийĕн икĕ вице-премьерĕ А.Гордеев тата Г.Карелова тата ĕç-хĕл министрĕ А.Починок, Пенси фончĕн пуçлăхĕ М.Зурабов, вĕрентỹ сывлăх сыхлав; культура министрĕсен заместителĕсем, федерацин ытти органĕсен представителĕсем, Раççейĕн çитмĕле яхăн регионĕнчен ертỹçĕсем килчĕç. Вĕсем тĕп хуласăр пуçне тата 6 районта пулса курнă. Шупашкар районне килнĕ ушкăна ЧР Министрсен Кабинечĕн 1-мĕш вице-премьерĕ М.Игнатьев ертсе çỹрерĕ, район администрацийĕн пуçлăхĕ А.Князев йышăнчĕ. Вăл тăватă çĕрте: Хыркассинчи ветерансен çуртĕнче, Тренккассинчи вăтам шкулта, “Чувашский бройлер” предприятире тата тĕп больницăра пулчĕ. Тĕплĕнрех çитес номерте каласа парăпăр. В.СОРОКИН. * А.Князев тата М.Игнатьев хăнасене Хыркассинчи ветерансен çурчĕ патĕнче кĕтсе илнĕ чух; аякран килнĕ ертỹçĕсем.

24 сентября 2003